Termékeink

Termékeink készítéséhez 100% tiszta növényi vajakat, növényi olajokat és illóolajokat használunk fel, melyeket a leggondosabb módon választunk ki.

Vásárlás esetén kérjük, hogy írjon nekünk a herbaldrops.hu@gmail.com email címre.

 

 

Kézápoló krém - téli

A téli hideg és a szél rendkívül ártalmas bőrünknek. Készítményünk shea vaj és több féle növényi olaj tartalmának köszönhetően óvja a kezeket a hideg okozta kiszáradástól, irritációtól. Citrusos aromája a téli ünnepek hangulatát idézi fel.

Az airless tégelynek köszönhetően a krémet teljes mértékben ki tudjuk nyomni a flakonból, így nem marad benne maradék, valamint az egyik leghigiénikusabb megoldás arra, hogy a krémbe ne kerüljön szennyeződés.

 

Ár: 3.600,-/ 50ml

 

 

Ajakbalzsam - téli

Az ajak bőrének ápolása legalább olyan fontos mint az arc vagy a test bőrének ápolása. Különösen télen, hiszen a hideg miatt ajkunk könnyen kiszáradhat.

Készítményünk többek között olyan természetes zsírokat és növényi olajokat tartalmaz, mely megvédi ajkunk bőrét a hideg káros hatásaitól.
Használata mindenkinek javasolt :)


Ajakbalzsamunk téli változatát citrusos illatokkal kombináltuk, hogy a hideg téli napokat is "vidámabbá/hangulatosabbá tegye". 

 

Ár: 1.700,-/ 5ml

 

 

HerBalm - Ápoló balzsam

Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású balzsam.

Elengedhetetlen kelléke mindennapjainknak az esetleges sérülések ápolására.
Ajánljuk sebek, vágások, bőrirritáció esetén.

 

Ár: 2.500,-/ 15ml

 

 

Fanni - masszőr, reflexológus
+36 20 220 9540
Judit - aromaterapeuta
+36 20 265 6165
1137. Budapest, Jászai Mari tér 4/b,
21-es kapucsengő